Vragen? Bel ons:
+31(0)6-50657034

Motorbeurs Utrecht 2018

Bezoek ons op de motorbeurs in Utrecht! Hal 9 stand A032

Deze wordt gehouden van 22 t/m 25 februari 2018.

 

MBU 18-logo met datum-RGB

 

Dit jaar staan wij voor de 18e keer op de grootste motorbeurs van Nederland. Wij hebben onze stand in hal 9 op locatie A032 en dat is op bijna dezelfde plek als afgelopen jaar.

Voor dit jaar hebben wij onze folder vernieuwd en de kleine kalenders met daarop alle handige datums van de motorsport. De kalenders zijn overzichtelijker geworden en we hebben een speciale editie met alle Road Races erop.

Zoals ieder jaar hebben we coureurs en talenten op onze stand aanwezig. Dit jaar o.a. Joey den Besten op zaterdag en op vrijdag hebben we Nadieh Schoots. Wij stellen onze diensten gratis beschikbaar aan deze coureurs, zodat ze hun sport kunnen promoten en contact kunnen leggen met motorsport liefhebbers. Natuurlijk kunnen zij ook al uw vragen die u heeft beantwoorden.

Op zaterdag zal de kampioen supersport in de IRRC klasse, Joey den Besten, op onze stand aanwezig zijn met prachtig ontworpen kalenders. Deze zijn voor een schappelijke prijs te koop en zo kunt u Joey ook enigzins steunen voor het komende seizoen.

Op vrijdag hebben we Nadieh Schoots op de stand. Zij heeft in 2017 een volledig seizoen IRRC gereden. Hiervoor kennen we haar van het BSB kampioenschap. Nadieh heeft o.a. gesigneerde flyers bij en u kunt haar eveneens blij maken door haar te steunen voor het komende seizoen.