Vragen? Bel ons:
+31(0)6-50657034

Brno

Brno

Het goed toegangkelijke circuit van Brno is alweer ruim 30 jaar gastheer van de Tsjechische Grand Prix. Voor deze tijd was het een stratencircuit.

affiche brno

4- of 5-Daagse eigen vervoer reis

Bij deze reis is inbegrepen:

  • ****Hotel met ontbijtbuffet in gedeelde 2-pers kamer
  • Tribunekaart BCDEFG
  • Reisbegeleiding is aanwezig
  • Lanyard met pashouder
  • Informatie

Prijs v.a. € 349

Optioneel:

  • 1-Pers. kamer (meerprijs)
  • Andere tribune dan BCDEFG (prijsverschil wordt verrekend)

Op basis van eigen vervoer kunnen wij dit arrangement ook voor u regelen door een vliegticket en huurauto toe te voegen.

U vliegt dan comfortabel naar de Tsjechishe Republiek, haalt uw huurauto op en begeeft zich naar het hotel. 

De meerprijs hiervan bedraagt € 250

Omschrijving reis GP Brno:

Deze GP wordt gehouden op het Brno circuit "Masarykova okruh" in het zuiden van Tsjechië. Het GP van Tsjechië wordt sinds 1994 verreden op dit circuit. Al vanaf 1930 werden er wedstrijden verreden in Tsjechië. Van het oude circuit bestaat nog een stukje paddock als u vanuit Brno naar het circuit gaat. Het huidige circuit ligt echter een stukje buiten Brno in de bossen kort aan de snelweg Brno naar Praag.

Met de door ons gekozen entreekaart kunt u overal op het circuit kijken naar de verrichtingen van de coureurs. Aan te raden zijn de vakken C, F en G.

Brno-C-sektor          Brno-Czech-Grand-Prix

Voor uw verblijf hebben wij dit luxe hotel gereserveerd met alle faciliteiten die u zich maar kan wensen. Er zijn sport mogelijkheden, zwembad, 2 restaurants en bar. Kortom van alle gemakken voorzien. Vanuit hier rijdt u probleemloos in een goed half uurtje naar het circuit.

 

Sporthotel tsjechie

 

         sporthotel ontbijt      sporthotel bar