Vragen? Bel ons:
+31(0)6-50657034

Over ons

De organisatie, Road Race Travel

De officiële oprichting van Road Race Travel heeft plaats gevonden in oktober 1999. Tijdens de motor RAI van dat jaar hebben Jaap Keijer, Johan van Dalen en Richard Kolsters de koppen bij elkaar gestoken om iets te gaan organiseren v.w.b. het gezamenlijk bezoeken van motorraces.

De aanleiding van deze bijeenkomst was dat de destijds drijvende kracht achter Road Racing Express, Dhr. Bart Tuenter plotseling overleed op 7 januari 1999. Dat jaar was het ook niet mogelijk om met een georganiseerde reis de races te bezoeken. Er was een leegte ontstaan voor het organiseren van dit soort reizen. Voor de echte race liefhebber was dat een groot gemis. Door de jaren heen hadden we allemaal een grote kennissenkring opgebouwd en er was nog steeds vraag naar de voortzetting van een dergelijke organisatie.

Na het uitwerken van het plan is Road Race Travel notarieel opgericht in december 1999 en in januari 2000 ingeschreven bij de kamer van koophandel. Vol goede moed zijn wij dan ook met onze nieuwe hobby begonnen. Door de jaren heen zijn Jaap en Johan gestopt met de werkzaamheden. Van de oprichters is alleen Richard Kolsters nog over. Na het stoppen van Jaap heeft Richard van Arum zich toegevoegd aan het bestuur.

Doordat we geen inkomen hebben uit het geheel zijn we in staat om redelijke prijzen te hanteren. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij reserveren dan ook altijd de mooiste tribune plaatsen en beste (duurdere) hotels. Dit heeft dan ook de voorkeur boven kwantiteit en mooie verkoop praatjes. Advies krijgt u geheel gratis 7 dagen per week.

Voor voornamelijk entreekaarten hebben we een webshop ingericht. Hier kunt u alle entreekaarten vinden voor de wedstrijden. In de toekomst willen wij de webshop gaan uitbreiden met meerdere diensten.

Vanwege onze dagelijkse werkzaamheden zijn we niet altijd op elk tijdstip bereikbaar. Hiervoor vragen wij uw begrip. Wel is het mogelijk om tijdens een reis een van ons beide altijd te bereiken. Over het algemeen kunt u het beste ’s avonds na 19.00 uur of in het weekeinde contact met ons opnemen. Indien u geen gehoor krijgt kunt u een boodschap inspreken op de telefoonbeantwoorder of voicemail. Natuurlijk kunt u het op een later tijdstip nog een keer proberen of wij bellen u terug.

Wij geven liever een prima service dan dat we mooie praatjes verkopen.

Dan willen wij ons even kort aan u voor stellen:

Richard Kolsters is woonachtig in Best en bezoekt sinds 1990 motorraces in zowel binnen- als buitenland. Na het zien van de Dutch TT was hij onmiddellijk verkocht aan de motorsport. Naast zelf motorrijden (Yamaha R1) is schapendrijven met zijn Border Collies Scott en Flinn en fotografie zijn grootste hobby. In het dagelijkse leven heeft hij een leidinggevende functie bij een poedercoating bedrijf in Eindhoven. In Best vindt u de administratie en organisatie.

Richard van Arum is woonachtig in Driebergen en bezoekt sinds 1970 alle soorten wedstrijden waar er met motoren wordt gereden. Motorsport is een ware verslaving voor hem en hij bezoekt als het mogelijk is elk weekend wel een wedstrijd. Of het nu een GP, Superbike, ONK of motorcross is. Deze wedstrijden bezoekt hij voornamelijk op zijn favoriete motor n.l. Ducati. De combinatie Road Race Travel en motorraces bezoeken is zijn grootste hobby. In het dagelijkse leven is hij werkzaam bij een gerenommeerd autobedrijf in Bilthoven.

Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn en staan daarom ook 7 dagen per week voor u klaar.