Vragen? Bel ons:
+31(0)6-50657034

IRRC Frohburg

IRRC Frohburg

6e En laatste wedstrijd van het IRRC seizoen in het altijd gezellige Duitse Frohburg. Snel, gezellig en veel sfeer, dat moet u meemaken.

Frohburg 2018

Voor de 6e en beslissende ronde van het IRRC op dit mooie circuit in het oosten van Duitsland hebben we een tweetal reizen beschikbaar, een 4-daagse reis met beperkte plekken georganiseerd, maar ook op eigen vervoer.

Georganiseerd zorgen wij voor het vervoer, transfers en overnachtingen ter plekke. Gaat u met uw eigen vervoermiddel kunnen wij de overnachtingen voor u verzorgen.

Interesse? Neem voor vrijblijvende info en actuele prijzen contact met ons op!

 
Laatste van de 6!  
 
In het voormalig Oost Duitse Frohburg wordt de 6e en laatste ronde van het IRRC kampioenschap verreden. Dit uiterst sfeervol evenement staat garant voor mooie races en de kampioenen worden er bekend, indien dit natuurlijk al niet het geval is.
 
Het stratencircuit van Frohburg ligt een stuk ten noorden van het bekende MotoGP circuit "Sachsenring". Tussen Chemnitz en Leipzig ligt het dorp Frohburg. Vanaf Utrecht is het ongeveer 650 km rijden.
 
Tussen en tijdens de races proeft u de ongedwongen sfeer en gemoedelijkheid die horen bij deze races. Qua sfeer en uitstraling gaan we in het paddock tientallen jaren terug in de tijd. De coureurs hebben weinig geheimen voor elkaar, indien nodig reikt men elkaar de helpende hand en ze zijn allemaal aanspreekbaar. Echter de machines, de competitie en techniek zijn zeker van deze tijd. Dit is ook te merken aan de snelheden die hier worden behaald. Kortom een echte aanrader om in september te bezoeken.
 
Kijk bij onze aanbiedingen naar de mogelijkheden om dit evenement mee te maken.
 
DSC06678   
    
DSC00194        DSC06430