Vragen? Bel ons:
+31(0)6-50657034

IRRC Horice

IRRC Horice

Vele bochten, uitdagend en snel. Dit bekende stratencircuit in het bosrijke Horice trekt jaarlijks vele motorsport fans. Een ware beleving om mee te maken!

We hebben een reis naar de 5e ronde van het IRRC op dit mooie circuit in Tsjechiƫ, zowel beperkte plekken georganiseerd, maar ook op eigen gelegenheid.

Georganiseerd zorgen wij voor het vervoer, transfers en overnachtingen ter plekke. Gaat u met uw eigen vervoermiddel kunnen wij de overnachtingen voor u verzorgen.

Interesse? Neem voor vrijblijvende info en actuele prijzen contact met ons op!

Horice..... Gustav Havel, twee namen die met elkaar zijn verbonden.

Sinds 1968 worden er op dit mooie circuit in Tsjechiƫ races gehouden onder de naam van Gustav Havel. De bekendste is de race die elk jaar in mei wordt gehouden "300 bochten van Gustav Havel".

Horice start irrc

De historie van dit circuit is echter al ouder, maar sinds 1968 zijn deze races vernoemd naar hem. Eigenlijk als eerbetoon aan de in 1967 verongelukte coureur Gustav Havel die een legende was in Tsjechiƫ. Zijn weduwe gaf de organisatie toestemming om zijn naam te gebruiken voor de races "300 bochten van Horice". Gustav was een groot fan van dit straten circuit en zei dat de ene bocht de andere opvolgde.

Dat is ook zo, een ontzettend uitdagend circuit met een heel mooie lay out. Nu is het IRRC kampioenschap al enkele jaren te gast op dit circuit met een rijke historie. Om de race is bij te wonen is een regelrechte beleving en zeker de moeite waard.

DSC04081                 DSC03327

DSC02673