Vragen? Bel ons:
+31(0)6-50657034

Sponsoring

Niklas Pfeifer

Afgelopen jaar hebben wij kosteloos en met een beetje korting overtochten geregeld voor Niklas Pfeiffer uit Duitsland. Het komende seizoen zullen we dat weer doen. Het zet geen zoden aan de dijk, maar wij zijn van mening dat alle beetjes helpen.

Als tegenprestatie maakt hij promotie en reclame voor ons in Duitsland en tijdens de Road Races in Engeland en Ierland. Het belangrijkste is dat deze mannen blijven rijden en dat de race liefhebber mooie en spannende races zien. Uiteindelijk zijn de Road Races erg mooi en zeer spectaculair en zijn er erg veel liefhebbers voor.

Facebook pagina Niklas Pfeifer

Niklas.jpg Niklas2.jpg

Kas Beekmans

Ook sponsoren wij een aankomend talent het komende jaar. Dit is Kas Beekmans uit Boxtel.

Afgelopen jaar heeft hij in de pocketbikes gereden en zal de overstap maken naar de NSF cup. Kas is op moment van schrijven 10 jaar oud en droomt van een GP carrière. Inmiddels is zijn deelname aan de NSF cup bevestigd en wensen wij hem veel succes.

www.kasbeekmansracing.nl

Kas.jpg Kas2.jpg

Jochem van den Hoek

Jochem, een van de beste Nederlandse road race coureurs steunen wij ook in zijn motorsport carriere evenals het Performance Racing Achterhoek. Wij regelen geheel kosteloos diversen zaken voor Jochem en het Performance Racing Achterhoek, waar ook de getalenteerde coureur Joey den Besten voor rijd in de supersport 600 klasse. Financieel proberen we hun ook wat extra steun te geven zodat ze door kunnen gaan met het in stand houden van het team.

Het team heeft dit jaar een nieuwe motorfiets ter beschikking voor Jochem zodat de strijd in o.a. het IRRC kampioenschap weer wat closer kan worden en meedoen voor het podium is natuurlijk ook belangrijk.

Degene die het team wil steunen kunnen dat o.a. doen door b.v. lid te worden van de club van 50. Alle beetjes helpen tenslotte. www.performanceracing.nl

DSC00346pfra