Vragen? Bel ons:
+31(0)6-50657034

Sponsoring

Performance Racing Achterhoek

Logo PRA

Met Tonny Wassink als teambaas en Joey den Besten en Ilja Caljouw als coureurs komt het team inmiddels uit in de Superbike en Supersport klasse van IRRC het International Road Racing Championship. Performance Racing Achterhoek heeft als doelstelling om de titel te veroveren in het IRRC en top 5 klasseringen te halen in het BeNeCup kampioenschap.

Voor het Performance Racing Achterhoek regelen al enkele jaren geheel kosteloos zaken zoals overtochten, eventueel vliegtickets en huurauto's. Financieel spnsoren we het team voor wat extra steun en zodat ze door kunnen gaan met het in stand houden van het team.

Degene die het team wil steunen kunnen dat o.a. doen door b.v. lid te worden van de club van 50. Alle beetjes helpen tenslotte. www.performanceracing.nl

 IljaJoey

 

NK Motors / Niklas Pfeifer

Afgelopen jaren hebben wij kosteloos en met wat korting overtochten naar Engeland en Ierland geregeld voor Niklas Pfeiffer uit Duitsland. Niklas is sinds dit jaar zelf gestopt met racen, maar gaat als team manager verder. Door de accounts die we hebben bij verschillende maatschappijen kunnen we goedkoper de zaken voor ze regelen, en we nemen ze werk uit handen. Bovendien doen we dit graag voor coureurs, zij houden immers de sport in stand.

Als tegenprestatie maakt hij promotie en reclame voor ons in Duitsland en tijdens de Road Races in Engeland en Ierland. 

Facebook pagina Niklas Pfeifer

Niklas.jpg Niklas2.jpg