Vragen? Bel ons:
+31(0)6-50657034

Eigen vervoer reizen

Eigen vervoer reizen

Al onze WSBK reizen maken we voor u op maat.

Kaarten voor het WSBK Assen kunt u vinden in onze webshop.

 

 

 

 Entreekaarten:    Aanvragen tickets

Wij kunnen kaarten voor een scherpe prijs leveren. Door onze rechtstreekse contacten met de circuits kunnen we de tussenpersonen eruit laten. Indien u twijfelt over uw keuze neem dan rustig geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies. Dat kan per mail, maar natuurlijk kunt u ook bellen. Dan zullen we u persoonlijk te woord staan. Wij kunnen kaarten leveren voor o.a. MotoGp, Superbike, Brits Superbike en Formule 1. Kaarten zullen uiterlijk 1 tot 2 weken voor het evenement in uw bezit zijn.

Vlucht:    Aanvragen vliegtickets

icoon_vliegtickets.jpgZoekt u een vlucht en komt u er zelf niet uit, neem contact op met ons. Wij reserveren uw vlucht alleen bij betrouwbare luchtvaart maatschappijen en maken zelden gebruik van prijsvechters. Voor sommige bestemmingen is dit erg moeilijk, maar onze voorkeur gaat uit naar de betrouwbaarheid van een lijnvlucht. Wij geven u meer zekerheid om op de door u gekozen datum en tijd naar uw bestemming te vliegen via betrouwbare luchtvaartmaatschappijen.

Hotel:    Aanvragen Hotel

icoon_hotels.jpgVoor juist een luxe of een budget hotel of toch een B&B dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zoeken voor u een hotel met de faciliteiten die u wenst. Van eenvoudig tot luxe. Wij vereisen echter wel van de hotels waar we mee werken dat er douche en toilet op de kamer is, tv, telefoon en vooral dat het netjes en schoon is. Wij gaan er standaard van uit dat u er gebruik wilt maken van een ontbijtbuffet. Heeft u daar geen behoefte aan is dat ook geen enkel probleem. Wij reserveren de hotels altijd direct. Vertel ons wat u wilt en maken het op maat voor u. Zelf geen gezoek en onzekerheid. Dat nemen wij voor u uit handen

Huurauto:    Aanvragen huurauto

icoon_huurautos.jpgWij kunnen u voor een scherp tarief een huurauto naar keuze aanbieden. Wij werken al jaren altijd met dezelfde maatschappij samen. Hier hebben wij zeer goede ervaringen mee. U kiest de klasse huurauto die u wilt hebben en wij zorgen dat die beschikbaar is. Onze maatschappij heeft een simpel en duidelijk beleid, schades zijn zonder eigen risico*, meestal gratis een 2e bestuurder opgeven, kilometers zijn vrij, u hoeft in principe niets af te kopen of extra te verzekeren. U hoeft de auto alleen afgetankt terug te brengen. *(vraag wel altijd naar de voorwaarden, deze kunnen wij u geven).

Overtocht:    Aanvragen overtocht

icoon_bootovertochten.jpgEen goedkope overtocht naar Engeland vanuit Europoort naar Hull, Zeebrugge naar Hull of Calais naar Dover bent u hier op het goede adres. Wij hebben de goedkoopste overtocht met de beste voorwaarden naar Engeland. Datum wijzigen, annuleren of tijdstip wijzigen is geheel kosteloos. Wilt u de volgende dag vertrekken dan is dat ook geen enkel probleem. Wij werken al jaren met P&O ferries en in samenspraak met deze maatschappij kunnen wij deze gunstige voorwaarden bieden. Bij ons kunt u terecht met de motor, auto, bestelbus, aanhanger of caravan en zelf vrachtwagens. Natuurlijk kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Wij kunnen ook de route IJmuiden naar Newcastle aanbieden en nog meer.

Kijk even op onze aanbiedingen pagina.

Transfers:    Aanvragen transfers

icoon_transfers.jpgHet kan natuurlijk voor komen dat u op uw bestemming bent en liever niet zelf een voertuig bestuurt. Natuurlijk kunt u gebruik maken van een taxi of het openbaar vervoer, maar wij kunnen ook een transfer voor u regelen. U wordt opgehaald op het vliegveld, hotel of het circuit en naar uw adres gebracht. Indien u van transfers gebruik wilt maken zullen wij dat voor u op maat maken. Van 1 tot 50 personen is geen enkel probleem.